Τηλ. Εξυπηρέτηση Δευ-Παρ. 09:00-21:00

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στον κατάλογό μας, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ υπολογίζεται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας στο ταμείο.

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος /e-shop, www.dentshop.gr (εφεξής «dentshop.gr»).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την πολιτική μας, γιατί με το παρόν δίνεται τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως αναφέρονται παρακάτω, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα αλλαγής

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Προσωπικά Στοιχεία

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου είναι ευθυγραμμισμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) και ισχύει από την 24/5/2018

Γενικά

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ. Παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες του dentshop.gr και είναι αναγκαίες μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης πραγματοποιήσει αγορά ή κάνει χρήση της φόρμας επικοινωνίας για να ζητήσει πληροφορίες από εμάς.

Οι πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες του dentshop.gr χρησιμοποιούνται από τον αναφερόμενο ιστότοπο, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, την επιτυχημένη εκτέλεση των παραγγελιών τους, την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα και την παροχή απαντήσεων σε ερωτήματα που θέτουν.

Το dentshop.gr δεν διανέμει σε άλλον οργανισμό ή συνεργάτη που δε συνδέεται με το dentshop.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά στους χρήστες και πελάτες του.

Ποια στοιχεία θεωρούνται προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή για την επικοινωνία με ένα άτομο.

Σκοπός συλλογής προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από τo dentshop.gr αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών, και την εξυπηρέτηση αιτημάτων σας.

Το dentshop.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα, τα οποία διατηρεί και επεξεργάζεται μόνο όταν οι ίδιοι οι χρήστες εκουσίως τα παρέχουν, για τους εξής σκοπούς:

  • Για την εκτέλεση παραγγελιών και για φορολογικούς σκοπούς.
  • Για την επικοινωνία με τους χρήστες/πελάτες ή την παροχή των υπηρεσιών του dentshop.gr (αποστολή προϊόντων και διαφημιστικού υλικού).
  • Για την επικοινωνία, την επίλυση διαφορών, ή την αντιμετώπιση τυχόν προβλήματος με τον λογαριασμό.
  • Για την παροχή υπηρεσιών πελάτη (προσφορές, ενημερωτικά e-mails).
  • Για την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες, προσφορές και διαγωνισμούς
  • Για την ενημέρωση των πελατών για νέα προϊόντα.
  • Για την ενημέρωση των χρηστών για διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνονται από το dentshop.gr.
  • Για την άντληση πληροφοριών από τους χρήστες όσων αφορά την εμπειρία χρήσης του δικτυακού τόπου, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση αυτού.
  • Για οποιαδήποτε έρευνα έχει σχέση με τον σκοπό λειτουργίας και στατιστική ανάλυση του dentshop.gr
  • Για τους παραπάνω σκοπούς, η ενδεχόμενη επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικώς, ή μέσω SMS.

Από που συλλέγονται οι προσωπικές σας πληροφορίες;

Η παροχή όλων των προσωπικών δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά και απαραίτητη για τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών του dentshop.gr. Συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες μετά από εκούσια επιλογή σας, είτε απευθείας από εσάς ή από οποιεσδήποτε συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών) που χρησιμοποιείτε όταν:

  • Εγγράφεστε ως χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος, δημιουργώντας έτσι προσωπικό λογαριασμό.
  • Υποβάλετε μια παραγγελία μέσω της φόρμας υποβολής της ιστοσελίδας, τηλεφωνικώς ή μέσω email.
  • Εγγράφεστε στην λίστα συνδρομητών newsletter.
  • Μας παρέχετε πληροφορίες σχετικές με εσάς στις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται από το dentshop.gr μπορεί να είναι:

  • Προσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Στοιχεία που αφορούν τη σύνδεση με τον λογαριασμό χρήστη, όπως προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, προϊόντα που είδατε πρόσφατα ή τη λίστα αγαπημένων του χρήστη.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ζητηθούν επιπλέον στοιχεία, όπως ηλικία, φύλο και ενδιαφέροντα, για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες π.χ. μέσω Newsletter.
  • Φορολογικά Στοιχεία (επωνυμία εταιρείας, επαγγελματική δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ) εφόσον απαιτείται έκδοση τιμολογίου
  • Διεύθυνση IP
  • Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies
    Στο dentshop.gr χρησιμοποιούνται cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις σελίδες που βλέπει ο εκάστοτε χρήστης, τους συνδέσμους τους οποίους ακολουθεί, και άλλες ενέργειες που κάνει κατά τη χρήση των υπηρεσιών του dentshop.gr.

Πολιτική cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη.

Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κτλ) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης. Γενικότερα τα cookies επιτελούν πολλές λειτουργίες, όπως το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα.

Ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον οδηγό πλοήγησής του στο διαδίκτυο (web browser) όσον αφορά τα cookies και την αποδοχή τους. Μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως με τον browser, ανάμεσα στο να αποδέχεστε αυτόματα όλα τα cookies (συνήθως αυτό τίθεται ως προεπιλογή), στο να υπάρχει προειδοποίηση πως χρησιμοποιούνται cookies σε ορισμένες περιπτώσεις και στο να μην επιτρέπετε γενικώς την χρήση cookies.

Εάν επιλέξετε να μην επιτρέψετε την αυτόματη χρήση cookies υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δύνασθε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστότοπου dentshop.gr, καθώς και των άλλων ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

Προσοχή: Η πολιτική μας για τα cookies μεταρρυθμίζεται προκειμένου να είναι συμβατή τόσο με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων όσο και τον Κανονισμό e-Privacy.

Τα δικαιώματα των χρηστών

Ο χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή περιορισμού της χρήσης των προσωπικών του στοιχείων, όπως ορίζεται από τον ισχύοντα νόμο και τον ισχύοντα κανονισμό GDPR.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούνται στη Βάση Δεδομένων του dentshop.gr για τον ίδιο. Επίσης, κατόπιν αιτήματός του, ο χρήστης μπορεί να λάβει αντίγραφο των προσωπικών του στοιχείων και επομένως αυτό θα του παρασχεθεί σε δομημένη και αναγνώσιμη μορφή.

Εάν τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα ή ελλειπή, έχει το δικαίωμα να τα τροποποιήσει ο ίδιος, εφόσον είναι εγγεγραμμένος χρήστης.

Ο χρήστης μπορεί να αιτηθεί τη διαγραφή ή τον περιορισμό του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του στοιχεία, δικαίωμα το οποίο καθορίζεται από τον ισχύοντα νόμο αλλά μπορεί να επηρεάσει την πρόσβασή του σε ορισμένες υπηρεσίες του dentshop.gr.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος, τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη θα αφαιρεθούν οριστικά το συντομότερο δυνατόν από τη Βάση Δεδομένων του dentshop.gr καταργώντας τον λογαριασμό του, σύμφωνα με τους ισχύοντες εθνικούς νόμους.

Το διάστημα ολοκλήρωσης του εκάστοτε αιτήματος είναι 20 ημέρες από τη στιγμή της σχετικής υποβολής αίτησης.

Συνοπτικά… Ο εκάστοτε χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνεί με τους διαχειρησστές του dentshop.gr για να επεξεργαστεί τα προσωπικά του δεδομένα, δηλαδή:

  • Να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων.
  • Να επεξεργαστεί οποιαδήποτε στιγμή τα προσωπικά του δεδομένα.
  • Να αιτηθεί τη φορητότητα των προσωπικών του δεδομένων.
  • Να αιτηθεί περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων.

Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών;

Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη διατηρούνται αποθηκευμένα στη Βάση Δεδομένων για χρονικό διάστημα που ορίζεται από τις ανάγκες και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του dentshop.gr με σκοπό την ορθή και καλή λειτουργία της εταιρείας. Ωστόσο, οποιαδήποτε στιγμή, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει να διαγραφούν με ασφάλεια τα προσωπικά του δεδομένα από τη βάση του dentshop.gr σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων και διαγραφής.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη;

Προστατεύονται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη χρησιμοποιώντας μέτρα ασφαλείας για να μειωθούν οι κίνδυνοι απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης και τροποποίησης των προσωπικών δεδομένων.

*Κατά τη διάρκεια των συναλλαγών, προστατεύονται με ασφάλεια τα δεδομένα του χρήστη, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Secure Sockets Layer (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης.

Προστασία Ανηλίκων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dentshop.gr και οι υπηρεσίες του δεν αναφέρονται σε ανήλικους. Επισκέπτες / χρήστες του dentshop.gr που είναι ανήλικοι, θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, την ευθύνη φέρει ο κηδεμόνας του ανηλίκου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση του dentshop.gr σε άτομα μικρότερα των 16 ετών. Εάν παρόλα αυτά κατατεθούν ψευδή στοιχεία κατά την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μελών, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Δέσμευση του dentshop.gr

Το dentshop.gr δηλώνει ρητά ότι δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των χρηστών προς τρίτους που δεν σχετίζονται με την εταιρία χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Θα συνεχίσουμε να μεταχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτές τις αρχές δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων για όσο διάστημα βρίσκονται στην κατοχή μας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Πρεβέζης.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPΟ)
Όνομα: Ευστάθιος Σκλαβενίτης.
Δ/νση: Αμβρακίας 2, Πρέβεζα 48100
Email: info @ dentshop.gr

Προστασία Πληροφοριών

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600
Φαξ: +30 210 6475628
E-mail: contact @ dpa.gr